Bizoe Bizoe item bestellen?
Mail naar contact@bizoebizoe.be

Contacteer Bizoe Bizoe

Heb je op de website iets gezien dat je leuk vindt en wenst te bestellen?
Wens je een juweeltje of kledingstuk op aanvraag bestellen voor een speciale gelegenheid of gewoon zomaar?
Wil je graag informatie over Bizoe Bizoe?

Mail naar contact@bizoebizoe.be of vul onderstaand formulier in. We nemen binnen de week contact met je op!

  1. Extra informatie voor bestelling (enkel invullen bij bestelling)

Informatie over bestellen

Wanneer je een item bestelt via het contactformulier op de website van Bizoe Bizoe of via contact@bizoebizoe.be ontvang je binnen de week een mail van ons met een orderbevestiging met factuur.

Je hebt de keuze om je bestelling op te halen op één van de marktjes of events waar Bizoe Bizoe aanwezig is of om je bestelling te laten opsturen met een Postpack24h van Bpost. Voor verzending wordt een kostprijs van 5 euro aangerekend. Als je verschillende stuks samen bestelt, wordt slechts één verzendingskost aangerekend.

De betaling dient te gebeuren bij afhaling of vóór verzending van het pakketje. Dit betekent dat je bestelling wordt verzonden na het ontvangen van de betaling. De orderbevestiging is jouw garantiedocument en de verzending is traceerbaar. Als een postpakket zou verloren gaan bij de Post, krijg je een zelfde item opnieuw toegestuurd of wordt het betaald bedrag teruggestort.

Leuke extra: Wanneer je nadien een foto doorstuurt van de gelukkige met een Bizoe Bizoe juweeltje of kledingstuk, ontvang je een kortingscode voor volgende bestelling!

Veel winkelplezier bij Bizoe Bizoe!

Marktjes & events Bizoe Bizoe!

Bizoe Bizoe is een jong, fris merk van handgemaakte juweeltjes en originele kleding voor kids en mama’s. Je vindt ons op marktjes, events, bij jou thuis en nu ook online!

Waar vind je ons binnekort?

Zondag 15 en maandag 16 mei - Sinksenmarkt - Kortrijk

Tijdens het Pinksterweekend wordt de Kortrijkse verkeersvrije binnenstad ingenomen door SINKSEN, Kortrijks grootste cultureel volksfeest. Er is een rommelmarkt, optredens en een TEXTILE ARTS AND CRAFTS MARKT. Daar vind je ook Bizoe Bizoe terug!

Meer informatie over Sinksen

Contact

Wil je meer weten over Bizoe Bizoe of heb je een vraag voor ons? Neem contact op via: contact@bizoebizoe.be

Bestellen

Wil je een kledingstuk of juweeltje van Bizoe Bizoe bestellen? Neem contact op via de contactpagina of contact@bizoebizoe.be en vermeld hut nummer van het item dat je wenst te bestellen. We nemen binnen de week contact op met jou.

 

Volg ons op Facebook!