Bizoe Bizoe item bestellen?
Mail naar contact@bizoebizoe.be

Bizoe Bizoe dameskleding

Bizoe Bizoe dameskleding is vrolijk met een vleugje retro. Alle kledingstukken worden in beperkte oplage gemaakt, zo blijft elk stuk van Bizoe Bizoe uniek en exclusief!

Onze galerij

Klik op de foto's voor meer informatie zoals beschikbare maten en prijzen. Heb je een kledingstuk gezien dat je leuk vindt en wenst te bestellen? Ga naar de contactpagina of mail naar contact@bizoebizoe.be en vermeld het nummer van het kledingstuk en de gewenste maat. Wij sturen je binnen de week een orderbevestiging en informatie voor betaling.

Bizoe Bizoe dameskleding op aanvraag

Wil je een kledingstuk laten maken door Bizoe Bizoe? Dat kan! Laat ons weten wat je graag wenst en wij doen jou een aantal voorstellen waaruit je kan kiezen. Hoe meer informatie je vooraf doorgeeft (wensen zoals kleurencombinatie, stijl, etc) hoe gerichter onze voorstellen.

Ga naar de contactpagina of mail naar contact@bizoebizoe.be voor een kledingstuk op aanvraag.

Marktjes & events Bizoe Bizoe!

Bizoe Bizoe is een jong, fris merk van handgemaakte juweeltjes en originele kleding voor kids en mama’s. Je vindt ons op marktjes, events, bij jou thuis en nu ook online!

Waar vind je ons binnekort?

Zondag 15 en maandag 16 mei - Sinksenmarkt - Kortrijk

Tijdens het Pinksterweekend wordt de Kortrijkse verkeersvrije binnenstad ingenomen door SINKSEN, Kortrijks grootste cultureel volksfeest. Er is een rommelmarkt, optredens en een TEXTILE ARTS AND CRAFTS MARKT. Daar vind je ook Bizoe Bizoe terug!

Meer informatie over Sinksen

Contact

Wil je meer weten over Bizoe Bizoe of heb je een vraag voor ons? Neem contact op via: contact@bizoebizoe.be

Bestellen

Wil je een kledingstuk of juweeltje van Bizoe Bizoe bestellen? Neem contact op via de contactpagina of contact@bizoebizoe.be en vermeld hut nummer van het item dat je wenst te bestellen. We nemen binnen de week contact op met jou.

 

Volg ons op Facebook!