Bizoe Bizoe item bestellen?
Mail naar contact@bizoebizoe.be

Bizoe Bizoe juwelen

Bizoe Bizoe juweeltjes zijn origineel, fris en uniek. De juwelen zijn betaalbaar, kwaliteitsvol en het aanbod wisselt snel omdat elk juweel in beperkte oplage wordt gemaakt. De meeste collecties bevatten een vleugje retro en een knipoog naar de natuur. We werken voor onze juwelencollecties altijd met anti-allergeen materialen, zowel via upcycling als met nieuwe materialen en natuurmaterialen. Op deze manier is elk juweel net ietsje anders!

Onze galerij

Klik op de foto's voor meer informatie en prijzen. Heb je een juweeltje gezien dat je leuk vindt en wenst te bestellen? Ga naar de contactpagina of mail naar contact@bizoebizoe.be en vermeld het nummer van het juweel. Wij sturen je binnen de week een orderbevestiging en informatie voor betaling.

Juweeltje op aanvraag

Wil je een juweeltje laten maken door Bizoe Bizoe voor een speciale gelegenheid, als verjaardagscadeau of gewoon zomaar? Dat kan! Laat ons weten welke gelegenheid er aan komt en wat je graag wenst en wij doen jou een aantal voorstellen waaruit je kan kiezen. Hoe meer informatie je vooraf doorgeeft (wensen zoals kleurencombinatie, stijl, etc) hoe gerichter onze voorstellen.

Ga naar de contactpagina of mail naar contact@bizoebizoe.be voor een juweeltje op aanvraag.

Bizoe Bizoe juweeltjes in jouw winkel?

Bizoe Bizoe juwelencollecties zijn altijd op zoek naar leuke, frisse, originele winkeltjes! De Bizoe Bizoe juweeltjes voelen zich het beste thuis in een speciale omgeving vol originele items zoals mooie kleding, leuke interieur spullen en unieke hebbedingetjes.

Heb jij een winkel waar je graag de juwelen van Bizoe Bizoe wenst te verkopen? Neem contact via de contactpagina of contact@bizoebizoe.be en we werken samen een verkoopsovereenkomst uit.

Marktjes & events Bizoe Bizoe!

Bizoe Bizoe is een jong, fris merk van handgemaakte juweeltjes en originele kleding voor kids en mama’s. Je vindt ons op marktjes, events, bij jou thuis en nu ook online!

Waar vind je ons binnekort?

Zondag 15 en maandag 16 mei - Sinksenmarkt - Kortrijk

Tijdens het Pinksterweekend wordt de Kortrijkse verkeersvrije binnenstad ingenomen door SINKSEN, Kortrijks grootste cultureel volksfeest. Er is een rommelmarkt, optredens en een TEXTILE ARTS AND CRAFTS MARKT. Daar vind je ook Bizoe Bizoe terug!

Meer informatie over Sinksen

Contact

Wil je meer weten over Bizoe Bizoe of heb je een vraag voor ons? Neem contact op via: contact@bizoebizoe.be

Bestellen

Wil je een kledingstuk of juweeltje van Bizoe Bizoe bestellen? Neem contact op via de contactpagina of contact@bizoebizoe.be en vermeld hut nummer van het item dat je wenst te bestellen. We nemen binnen de week contact op met jou.

 

Volg ons op Facebook!