Bizoe Bizoe item bestellen?
Mail naar contact@bizoebizoe.be

Bizoe Bizoe kinderkleding

Bizoe Bizoe kinderkleding is speels en vrolijk. We kiezen bij onze kindercollectie voor een mix van vintage stofjes en nieuwe kleurrijke stoffen. Daardoor krijgt de collectie een unieke retro toets. Alle kledingstukken worden beperkt gemaakt in dezelfde stof, zo blijft elk stuk van Bizoe Bizoe uniek en exclusief!

Onze galerij

Klik op de foto's voor meer informatie zoals beschikbare maten en prijzen. Heb je een kledingstuk gezien dat je leuk vindt en wenst te bestellen? Ga naar de contactpagina of mail naar contact@bizoebizoe.be en vermeld het nummer van het kledingstuk en de gewenste maat. Wij sturen je binnen de week een orderbevestiging en informatie voor betaling.

Bizoe Bizoe kinderkleding op aanvraag

Wil je een kledingstuk voor je kids laten maken door Bizoe Bizoe voor een speciale gelegenheid zoals een feest of een communie? Dat kan! Laat ons weten welke gelegenheid er aan komt en wat je graag wenst en wij doen jou een aantal voorstellen waaruit je kan kiezen. Hoe meer informatie je vooraf doorgeeft (wensen zoals kleurencombinatie, stijl, etc) hoe gerichter onze voorstellen.

Neem contact op via de contactpagina of mail naar contact@bizoebizoe.be voor een kledingstuk op aanvraag.

Bizoe Bizoe kinderkleding in jouw winkel?

Bizoe Bizoe kinderkledingcollecties zijn altijd op zoek naar leuke, frisse, originele winkeltjes! De Bizoe Bizoe kleertjes voelen zich het beste thuis in winkels met hippe kinderspullen en andere leuke kleertjes.

Heb jij een winkel waar je graag de kinderkleding van Bizoe Bizoe wenst te verkopen? Neem contact op via de contactpagina of mail naar contact@bizoebizoe.be en we werken samen een verkoopsovereenkomst uit.

Marktjes & events Bizoe Bizoe!

Bizoe Bizoe is een jong, fris merk van handgemaakte juweeltjes en originele kleding voor kids en mama’s. Je vindt ons op marktjes, events, bij jou thuis en nu ook online!

Waar vind je ons binnekort?

Zondag 15 en maandag 16 mei - Sinksenmarkt - Kortrijk

Tijdens het Pinksterweekend wordt de Kortrijkse verkeersvrije binnenstad ingenomen door SINKSEN, Kortrijks grootste cultureel volksfeest. Er is een rommelmarkt, optredens en een TEXTILE ARTS AND CRAFTS MARKT. Daar vind je ook Bizoe Bizoe terug!

Meer informatie over Sinksen

Contact

Wil je meer weten over Bizoe Bizoe of heb je een vraag voor ons? Neem contact op via: contact@bizoebizoe.be

Bestellen

Wil je een kledingstuk of juweeltje van Bizoe Bizoe bestellen? Neem contact op via de contactpagina of contact@bizoebizoe.be en vermeld hut nummer van het item dat je wenst te bestellen. We nemen binnen de week contact op met jou.

 

Volg ons op Facebook!