Bizoe Bizoe item bestellen?
Mail naar contact@bizoebizoe.be

Marktjes en evenementen met Bizoe Bizoe!

In de lente en zomer trekt Bizoe Bizoe langs verschillende lokale marktjes, braderieën en events! In de herfst en winter staan we op gezellige indoor evenementen.

Wil je onze juwelen en kinderkleertjes van dichtbij bekijken? Kom dan zeker langs!

Waar vind je ons binnenkort?

Zondag 3 augustus - DOK markt - Gent

DOK markt is een gezellige markt met tweedehands spullen, creatievelingen en kramen vol organische producten allemaal samen op één markt! Combineer dit met het gezellige DOK strand en geniet van een zalige zondag op DOK! Bizoe Bizoe staat er met leuke zelfgemaakte kinderkleertjes en juweeltjes.
Locatie: Splitsing Koopvaardijlaan – Afrikalaan, 9000 Gent - 11u-17u
Meer informatie over DOK Markt

Zondag 10 augustus - Markt van Morgen - Antwerpen

De gezelligste markt van Antwerpen waarop nieuwe ontwerpers met mode, juweel, grafisch en interieur hun werk presenteren en verkopen in combinatie met een zommers muziekje, lekkere sapjes en een fijne sfeer!
Locatie: Kloosterstraat, pleintje Vismijn, 2000 Antwerpen-Zuid - 12u tot 18u
Meer informatie over de Markt van Morgen

Zaterdag 16 augustus - Markt Gezinsbond - Grammene

Grote rommelmarkt met meer dan 800 kramen, goed voor een hele dag snuisteren. Op de stand van Bizoe Bizoe vind je kinderkleding en juweeltjes van vintage materialen en stofjes.
Locatie: Sint-Jansstraat, 9800 Grammene - 8u tot 20u
Meer informatie over de Markt Grammene

Zondag 17 augustus - Swan Market - Antwerpen

Swan Market is een lifestyle markt, waar een erg divers creatief aanbod te vinden is. Handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, ... Naast al het shop-plezier word je verwend met (h)eerlijk eten en live muziek. Ook Bizoe Bizoe zal een mooie stand hebben tijdens Swan Market op de grote markt van Antwerpen.
Locatie: Grote Markt, 2000 Antwerpen - 12u tot 18u
Meer informatie over Swan Market

Foto's van Bizoe Bizoe op markten en events

Heb je zelf leuke foto's van de Bizoe Bizoe stand op marktjes en events? Stuur ze door naar contact@bizoebizoe.be en we plaatsen hem op de website!

Marktjes & events Bizoe Bizoe!

Bizoe Bizoe is een jong, fris merk van handgemaakte juweeltjes en originele kleding voor kids en mama’s. Je vindt ons op marktjes, events, bij jou thuis en nu ook online!

Waar vind je ons binnekort?

Zondag 15 en maandag 16 mei - Sinksenmarkt - Kortrijk

Tijdens het Pinksterweekend wordt de Kortrijkse verkeersvrije binnenstad ingenomen door SINKSEN, Kortrijks grootste cultureel volksfeest. Er is een rommelmarkt, optredens en een TEXTILE ARTS AND CRAFTS MARKT. Daar vind je ook Bizoe Bizoe terug!

Meer informatie over Sinksen

Contact

Wil je meer weten over Bizoe Bizoe of heb je een vraag voor ons? Neem contact op via: contact@bizoebizoe.be

Bestellen

Wil je een kledingstuk of juweeltje van Bizoe Bizoe bestellen? Neem contact op via de contactpagina of contact@bizoebizoe.be en vermeld hut nummer van het item dat je wenst te bestellen. We nemen binnen de week contact op met jou.

 

Volg ons op Facebook!