Bizoe Bizoe item bestellen?
Mail naar contact@bizoebizoe.be

Bizoe Bizoe naaiwerk en babycadeautjes

Bizoe Bizoe maakt ook andere creaties op aanvraag. Hieronder vind je enkele voorbeelden.

Onze galerij

Klik op de foto's voor meer informatie en prijzen. Heb je in deze galerij iets gezien dat je leuk vindt en wenst te bestellen? Ga naar de contactpagina of mail naar contact@bizoebizoe.be. Wij sturen je binnen de week een orderbevestiging en informatie voor betaling.

Bizoe Bizoe naaiwerk of babycadeautje op aanvraag

Wil je naaiwerk of een babycadeautje laten maken door Bizoe Bizoe? Dat kan! Laat ons weten wat je graag wenst en wij doen jou een aantal voorstellen waaruit je kan kiezen. Hoe meer informatie je vooraf doorgeeft (wensen zoals kleurencombinatie, stijl, etc) hoe gerichter onze voorstellen.

Ga naar de contactpagina of mail naar contact@bizoebizoe.be voor naaiwerk op aanvraag.

Marktjes & events Bizoe Bizoe!

Bizoe Bizoe is een jong, fris merk van handgemaakte juweeltjes en originele kleding voor kids en mama’s. Je vindt ons op marktjes, events, bij jou thuis en nu ook online!

Waar vind je ons binnekort?

Zondag 15 en maandag 16 mei - Sinksenmarkt - Kortrijk

Tijdens het Pinksterweekend wordt de Kortrijkse verkeersvrije binnenstad ingenomen door SINKSEN, Kortrijks grootste cultureel volksfeest. Er is een rommelmarkt, optredens en een TEXTILE ARTS AND CRAFTS MARKT. Daar vind je ook Bizoe Bizoe terug!

Meer informatie over Sinksen

Contact

Wil je meer weten over Bizoe Bizoe of heb je een vraag voor ons? Neem contact op via: contact@bizoebizoe.be

Bestellen

Wil je een kledingstuk of juweeltje van Bizoe Bizoe bestellen? Neem contact op via de contactpagina of contact@bizoebizoe.be en vermeld hut nummer van het item dat je wenst te bestellen. We nemen binnen de week contact op met jou.

 

Volg ons op Facebook!