Bizoe Bizoe item bestellen?
Mail naar contact@bizoebizoe.be

Zelf aan de slag met een workshop van Bizoe Bizoe!

Ga je graag eens zelf aan de slag? Neem deel aan onze workshops of organiseer een workshop bij jou thuis!

Wij voorzien alle benodigdheden en samen maken we een prachtig stuk voor elke deelneemster. Dé ideale activiteit voor een leuke namiddag of een speciale gelegenheid. De gastvrouw of special lady ontvangt altijd een leuk extraatje!

Workshops Juwelen Workshops Kleding

 

Bizoe Bizoe workshops op events

Alle workshops van Bizoe Bizoe kunnen geïntegreerd worden op evenementen en feesten waar de organisator een exclusieve en originele extra wenst aan te bieden aan de bezoekers. De volledige workshop inhoud wordt samen met de organisator ingevuld zodat het perfect aansluit bij het event!

Voorbeelden:

Ladies & Ghent 2013 - ICC Gent

Op Ladies & Ghent 2013 verzorgde Bizoe Bizoe een exclusieve workshop oorbellen maken. 150 bezoekers konden gratis een paar oorbellen maken volledig in het thema van Ladies & Ghent: roze en wit! Met deze prachtige en unieke creaties konden de dames nadien schitteren op het avondfeest!
Meer info over Ladies & Ghent

Ghentmade - Café La Lys Gent

Op Ghentmade verzorgde Bizoe Bizoe een workshop upcycling. Samen met de bezoekers maakten we halskettingen en armbanden maken van bestaande materialen. Elke bezoeker mocht zijn/haar uniek stuk mee naar huis nemen!
Meer informatie over Ghentmade

Foto's

Marktjes & events Bizoe Bizoe!

Bizoe Bizoe is een jong, fris merk van handgemaakte juweeltjes en originele kleding voor kids en mama’s. Je vindt ons op marktjes, events, bij jou thuis en nu ook online!

Waar vind je ons binnekort?

Zondag 15 en maandag 16 mei - Sinksenmarkt - Kortrijk

Tijdens het Pinksterweekend wordt de Kortrijkse verkeersvrije binnenstad ingenomen door SINKSEN, Kortrijks grootste cultureel volksfeest. Er is een rommelmarkt, optredens en een TEXTILE ARTS AND CRAFTS MARKT. Daar vind je ook Bizoe Bizoe terug!

Meer informatie over Sinksen

Contact

Wil je meer weten over Bizoe Bizoe of heb je een vraag voor ons? Neem contact op via: contact@bizoebizoe.be

Bestellen

Wil je een kledingstuk of juweeltje van Bizoe Bizoe bestellen? Neem contact op via de contactpagina of contact@bizoebizoe.be en vermeld hut nummer van het item dat je wenst te bestellen. We nemen binnen de week contact op met jou.

 

Volg ons op Facebook!