Bizoe Bizoe item bestellen?
Mail naar contact@bizoebizoe.be

Workshops juwelen maken

Alle juwelenworkshops in Gent worden georganiseerd wanneer er minimum 5 personen zich inschrijven voor een workshop. De exacte datum wordt samen met de deelnemers bepaald.
Alle juwelenworkshops kunnen ook op locatie doorgaan voor een groep van 5 tot 10 personen. Alle details worden dan vooraf afgesproken met de gastvrouw.

Wil je een workshop organiseren of wens je je op te geven voor één van onze workshop? Ga naar de contactpagina of mail naar contact@bizoebizoe.be en vermeld de gewenste workshop. Wij sturen je binnen de week een mailtje.

All-in: Basisworkshop juwelen maken (3u - Gent of op locatie)

In deze workshop leer je verschillende technieken om een prachtige set juwelenset met halsketting, oorbellen en armband te maken. De workshop wordt georganiseerd boven een prachtige parelwinkel in Gent. Deelnemers kunnen naar hartelust parels uitkiezen en combinaties uitproberen.
Kostprijs: 40 euro pp - Deze prijs is inclusief basismaterialen en gebruik gereedschap, exclusief extra parels.

Workshop parel halsketting maken (2u - Gent of op locatie)

In deze workshop leer je verschillende technieken om een mooie, unieke halsketting met parels te maken. De workshop wordt georganiseerd boven een prachtige parelwinkel in Gent. Deelnemers kunnen naar hartelust parels uitkiezen en combinaties uitproberen.
Kostprijs: 20 euro pp - Deze prijs is inclusief basismaterialen en gebruik gereedschap, exclusief parels.

Workshop vintage halsketting maken (1,5u - Gent of op locatie)

In deze workshop leer je verschillende technieken om een mooie, unieke vintage halsketting te maken. De workshop wordt georganiseerd in Gent. Er is een ruim assortiment hangers, retro plaatjes en bedeltjes ter beschikking waaruit elke deelnemer haar droomcombinatie kan creëren.
Kostprijs: 20 euro pp - Deze prijs is inclusief materialen voor één ketting en gebruik gereedschap.

Workshop oorbellen maken (1u - Gent of op locatie)

In deze workshop leer je de technieken kennen om oorbellen te maken die perfect bij jou passen. Je leert kettelen, kleuren combineren, werken met cabochons en de perfecte bedeltjes kiezen. De workshop wordt georganiseerd in Gent. Er is een ruim assortiment parels, cabochons en bedeltjes ter beschikking waaruit je kan kiezen.
Kostprijs: 20 euro pp - Deze prijs is inclusief materialen voor twee paar oorbellen en gebruik gereedschap.

Algemene pagina workshops | Workshops Juwelen | Workshops Kleding

Marktjes & events Bizoe Bizoe!

Bizoe Bizoe is een jong, fris merk van handgemaakte juweeltjes en originele kleding voor kids en mama’s. Je vindt ons op marktjes, events, bij jou thuis en nu ook online!

Waar vind je ons binnekort?

Zondag 15 en maandag 16 mei - Sinksenmarkt - Kortrijk

Tijdens het Pinksterweekend wordt de Kortrijkse verkeersvrije binnenstad ingenomen door SINKSEN, Kortrijks grootste cultureel volksfeest. Er is een rommelmarkt, optredens en een TEXTILE ARTS AND CRAFTS MARKT. Daar vind je ook Bizoe Bizoe terug!

Meer informatie over Sinksen

Contact

Wil je meer weten over Bizoe Bizoe of heb je een vraag voor ons? Neem contact op via: contact@bizoebizoe.be

Bestellen

Wil je een kledingstuk of juweeltje van Bizoe Bizoe bestellen? Neem contact op via de contactpagina of contact@bizoebizoe.be en vermeld hut nummer van het item dat je wenst te bestellen. We nemen binnen de week contact op met jou.

 

Volg ons op Facebook!