Bizoe Bizoe item bestellen?
Mail naar contact@bizoebizoe.be

Workshops kleding maken

Alle kledingworkshops worden in Gent georganiseerd. We werken exclusief en steeds met een kleine groep deelnemers (1 persoon tot vriendinnengroep van 4 personen). De workshop wordt volledig samen met de deelnemer(s) uitgewerkt.

Wil je een workshop kleding volgen? Ga naar de contactpagina of mail naar contact@bizoebizoe.be en vermeld de gewenste workshop. Wij sturen je binnen de week een mailtje.

Beginners workshop kinderkleding maken (5u - Gent)

In deze workshop maak je één stuk kinderkleding naar keuze. Er is een ruime collectie patronen waaruit we samen iets kiezen wat jij leuk vindt en dat past bij jouw naaivaardigheden. We hebben een mooi aanbod patronen voor absolute beginners die nog nooit een naaimachine aangeraakt hebben :-) Eens je een keuze gemaakt hebt, gaan we op stoffenjacht! Je krijgt informatie over het kiezen van stoffen en naaitoebehoren. Met je unieke stofje gaan we nadien aan de slag. We toveren het in geen tijd om tot een prachtig stuk voor jouw kids!
Je gaat naar huis met jouw zelfgemaakt kledingstuk, jouw patroon en heel wat kennis over stoffen en naaien.
Kostprijs: 150 euro pp - Deze prijs is inclusief persoonlijke begeleiding, patroon, gebruik naaimachine, overlockmachine, oefenstoffen en naaimaterialen, exclusief extra eigen stoffen.

Beginners workshop rok maken (5u - Gent)

In deze workshop maak je één rokje naar keuze. Er is een ruime collectie patronen waaruit we samen iets kiezen wat jij leuk vindt en dat past bij jouw naaivaardigheden. We hebben een mooi aanbod patronen voor absolute beginners die nog nooit een naaimachine aangeraakt hebben :-) Eens je een keuze gemaakt hebt, gaan we op stoffenjacht! Je krijgt informatie over het kiezen van stoffen en naaitoebehoren. Met je unieke stofje gaan we nadien aan de slag. We toveren het in geen tijd om tot een prachtige rokje dat perfect past!
Je gaat naar huis met jouw zelfgemaakte rok, jouw patroon en heel wat kennis over stoffen en naaien.
Kostprijs: 150 euro pp - Deze prijs is inclusief persoonlijke begeleiding, patroon, gebruik naaimachine, overlockmachine, oefenstoffen en naaimaterialen, exclusief extra eigen stoffen.

Algemene pagina workshops | Workshops Juwelen | Workshops Kleding

Marktjes & events Bizoe Bizoe!

Bizoe Bizoe is een jong, fris merk van handgemaakte juweeltjes en originele kleding voor kids en mama’s. Je vindt ons op marktjes, events, bij jou thuis en nu ook online!

Waar vind je ons binnekort?

Zondag 15 en maandag 16 mei - Sinksenmarkt - Kortrijk

Tijdens het Pinksterweekend wordt de Kortrijkse verkeersvrije binnenstad ingenomen door SINKSEN, Kortrijks grootste cultureel volksfeest. Er is een rommelmarkt, optredens en een TEXTILE ARTS AND CRAFTS MARKT. Daar vind je ook Bizoe Bizoe terug!

Meer informatie over Sinksen

Contact

Wil je meer weten over Bizoe Bizoe of heb je een vraag voor ons? Neem contact op via: contact@bizoebizoe.be

Bestellen

Wil je een kledingstuk of juweeltje van Bizoe Bizoe bestellen? Neem contact op via de contactpagina of contact@bizoebizoe.be en vermeld hut nummer van het item dat je wenst te bestellen. We nemen binnen de week contact op met jou.

 

Volg ons op Facebook!